AC METALEC

AC METALEC is al sinds 2001 de referentie voor het draaien en frezen van mechanische onderdelen. Als familiebedrijf, waar twee dynamische zaakvoerders en hun zonen, die reeds de opvolging verzekeren, meewerkend deel uitmaken van een goed geolied team, zijn we zeer concurrentieel en competitief.


Wij beschikken over een uitgebreid machinepark, met moderne en geautomatiseerde CNC machines. Ons team staat klaar voor alle draaiwerk, freeswerk en verspanend verwerken van zowat alle ferro en non-ferro materialen. We zijn dan ook gespecialiseerd in stukwerk, kleine en middelgrote series. We werken graag zeer efficiënt, hebben korte levertermijnen en leveren altijd en overal betrouwbaar en kwalitatief werk, tegen concurrentiële tarieven.


AC METALEC is centraal gevestigd te Willebroek en levert aan zowat alle industriële sectoren (pharma, chemie, automotive, machinebouw,…) vooral in de ruime omgeving van Mechelen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten.Onze klanten kennen ons als specialist voor snelle, flexibele en kwalitatieve oplossingen. Wij hebben intern alle knowhow voor het bewerken van diverse materialen: gaande van RVS (roestvrij staal), over diverse metaalsoorten (zoals aluminium, brons, messing, staal, maar tevens ook minder gebruikelijke hittebestendige materialen), tot technische kunststoffen en non-ferro materialen.
Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Onze machine aan het werk

Onze Diensten

Gratis offerte aanvragen

U kan ons altijd contacteren voor een afspraak of gebruik maken van ons contactformulier.

Onze prijsoffertes zijn geheel gratis en gedetailleerd. Zo weet u meteen waar u aan toe bent! Contacteer ons voor een offerte. 

Lees hier onze gebruiksvoorwaarden.

AC Metalec
Brownfieldlaan 7
2830 Willebroek

T 03 / 866 57 01
F 03 / 866 57 70
E info@acmetalec.be